Top Guidelines Of edirne prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden contemporary fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, modern yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını kırklareli prefabrik daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik ev; prefabrik ev duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

2. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çOkay katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Elbette ki konut alım satımında çanakkale prefabrik ev modelleri sıfır ev sahibi olmanın ne kadar özel bir duygu olduğu herkesin malumudur. Ancak yine de hem betonarme konutlarda hem de prefabrik ev modelleri

Yaman Prefabrik Ev kırklareli prefabrik Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini kırklareli prefabrik daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page